0471 01 79 47 eb.nedyehrevnevs@ofni

Airco

Panasonic airconditioning: zuivere lucht, weldadige verkoeling

De zomers worden alsmaar warmer en zelfs de nacht brengt dikwijls te weinig verkoeling. Steeds meer mensen kiezen daarom voor de weldadige verfrissing van een airco. Los van die verkoeling zuivert je airco-installatie je binnenlucht van virussen, bacteriën en pollen. Is er geen verwarming aanwezig of je wil de ruimte snel opwarmen? Ook dat kan perfect met de Panasonic airco. 

De Panasonic aircosystemen zijn geschikt voor nieuwbouw, renovaties en bestaande woningen, en voor kantoren, winkels of andere ruimtes. Het Etherea model heeft een strak en elegant design. Bovendien is het energiezuinig (A+++ label) en fluisterstil (tot 19dB(A)). De bediening is eenvoudig en doe je ook op afstand via je smartphone of tablet.

Binnenunit, buitenunit en leidingen

Een klassiek aircosysteem bestaat uit een binnenunit, een buitenunit en leidingen. Panasonic heeft ook een aircosysteem zonder buitenunit. Dat is de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld appartementen waar je geen buitenunit kunt plaatsen.

Voor de binnenunit heb je de keuze tussen een opbouw tegen de muur, een vloermodel of inbouwcassettes (vaak gebruikt in kantoren).

Alle modellen hebben verschillende uitvoeringen en capaciteiten. Wat je kiest is vooral afhankelijk van de inrichting van je woning en de capaciteit die je voor een bepaalde ruimte nodig hebt. We adviseren je daar graag in.

Leidingen

Bij een nieuwbouw of renovatie integreren we de leidingen in de muren, vergelijkbaar met elektriciteitsleidingen.

Voor een bestaande woning kan dat ook, al kun je dan eveneens opteren voor een afwerking op de muren met pvc-kabelgoten.

Tip: Ga je bouwen en weet je nog niet of je een airco wilt installeren? Of heb je er momenteel geen budget voor?

Voorzie dan toch alvast de leidingen, dat gaat nu in een moeite door. Besluit je later alsnog besluit om een airco te plaatsen? Dan bespaart je dat veel werk en budget!

Waarom Panasonic?

Panasonic produceert al sinds 1958 aircosystemen voor huishoudelijk gebruik. Het bedrijf streeft naar het ultieme comfort en topkwaliteit, en blijft daarin innoveren. Panasonic investeert in zuinigere toestellen en in actieve luchtzuivering (nanoeTM X).

Daarbij heeft Panasonic veel aandacht voor het milieu.

Andere werken aan je woning?

Naast de installatie van airco helpen we je ook graag met andere werken in, aan of rond je woning. Heb je een specifieke vraag? Neem gerust even contact met ons op. We bekijken graag wat we voor je kunnen betekenen.