0471 01 79 47 eb.nedyehrevnevs@ofni

Badkamerrenovatie

Badkamer-
renovatie

Badkamerrenovatie

Op zoek naar een expert in badkamerrenovatie? Wil je slechts enkele kleine aanpassingen aan het sanitair of een totaalrenovatie van je badkamer? Sven Verheyden zorgt ervoor!

Badkamerrenovatie is zoveel meer dan enkel een esthetische verbetering. Een deskundig uitgevoerde renovatie met kwaliteitsmaterialen verhoogt de waarde van je woning en verbetert de functionaliteit en het comfort. Welke stijl je ook wenst: Sven Verheyden creëert jouw droombadkamer.

Renovatieverplichting

In bepaalde gevallen word je geconfronteerd met een renovatieverplichting. Denk maar aan de aankoop van een zogenaamde energieverslindende woning. Sinds  1 januari 2023 ben je als woningeigenaar of eigenaar van een appartement met label E of F verplicht te renoveren naar label D of beter. Deze renovatiewerken dienen binnen de 5 jaar na aankoop te worden uitgevoerd. Om duurzaam en voordelig te renoveren, zijn de vernieuwing van de elektriciteit en de installatie van een warmtepomp of zonnepanelen mogelijk interessante opties.

Bouwmaterialen

Bij een badkamerrenovatie is de keuze van de juiste bouwmaterialen cruciaal. Of het nu gaat om het bijplaatsen van een inloopdouche, de keuze voor een airco of eender welke renovatiewerken: er is enorm veel keuze in materialen, kleuren en kwaliteitsniveaus. Daarom helpt Sven Verheyden graag met die keuzes, helemaal op maat van jouw smaak, wensen én budget.

Acryl

Acryl biedt een moderne uitstraling aan je badkamer. Daarnaast is het vochtbestendig en eenvoudig schoon te houden, wat het uitermate interessant maakt voor gebruik in badkamers. Bovendien kies je met acryl voor een duurzame én budgetvriendelijke oplossing! Het is namelijk een pak goedkoper dan een standaard badkamertegel. Het verbaast dus niet dat acryl erg populair is als wandbekleding in badkamers.

Tegels badkamer

Tegels blijven een grote favoriet in de hedendaagse badkamer. Niet verwonderlijk: ze geven je badkamer een unieke uitstraling én zijn onderhoudsvriendelijk. Hun duurzaamheid en veelzijdigheid in kleuren, maten en texturen bieden eindeloze mogelijkheden om jouw badkamer helemaal af te maken. Je vindt tegels in alle denkbare stijlen, groottes en vormen. Zie je de bomen door het bos niet meer? Sven helpt je graag kiezen.

Waarom Sven Verheyden?

Bij Sven Verheyden is elke badkamerrenovatie een persoonlijk project. Hij luistert naar je wensen en werkt op basis daarvan een plan uit. Zo creëren we samen een ruimte die niet enkel esthetische meerwaarde geeft aan je woning maar ook functioneel een grote troef zal bieden.

Badkamerrenovatie nodig?

Is je badkamer aan vernieuwing toe? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende offerte. Samen realiseren we de badkamer van jouw dromen

Merken waarmee we werken

 

Van Marcke | Desco | Impermo | RG-Tegels | Steylaerts | Kerlite | …

Andere werken aan je woning?

Naast badkamerrenovatie helpen we je ook graag met andere werken in, aan of rond je woning. Heb je een specifieke vraag? Neem gerust even contact met ons op. We bekijken graag wat we voor je kunnen betekenen.