0471 01 79 47 eb.nedyehrevnevs@ofni

Over ons

Sven, jouw vakman

  • Liefde voor het vak
  • Kennis en ervaring
  • Oog voor detail

Laat jouw elektriciteitswerken, badkamerrenovatie of installatie van airco met een gerust hart aan hem over. Je slaapt op je twee oren en bent zeker van de kwaliteitsvolle en stipte uitvoering en afwerking. Vertel hem jouw plannen of wensen en Sven bespreekt met jou de mogelijkheden.

Sven lost het op

Regelmatig kom ik bij mensen over de vloer waar een of ander probleem al een tijdje aansleept. Dan zijn er verschillende remedies voorgesteld en uitgeprobeerd, maar niets hielp. Al hun hoop is dan op mij gevestigd. Ik benader elke panne apart en sluit niks uit. Dat wakkert je creativiteit aan. Je bekijkt een defect op een andere manier waardoor je eerder tot de oplossing komt.

Kwaliteitsvolle producten

Voor materialen werk ik uitsluitend met merken die hun kwaliteit uitgebreid bewezen hebben. Uit ervaring weet ik dat in onze stiel goedkoop helaas maar al te vaak duurkoop is. Ik adviseer mijn klanten graag bij het kiezen van de juiste producten en wijs hen waarop ze moeten letten. En die verbazen zich soms over de mogelijkheden.

Breed aanbod

In 2015 startte ik als zelfstandige met mijn bedrijf. Ik wilde mijn persoonlijke kwaliteiten meer benutten. Ik hou wel van uitdaging en het proberen van nieuwe dingen. Daardoor is mijn dienstaanbod met de jaren verruimd. Naast elektriciteitswerken kan je bij mij ook terecht voor badkamers, kleine renovatiewerken en airco-installaties.

Klanttevredenheid begint al vanaf het eerste contact.