0471 01 79 47 eb.nedyehrevnevs@ofni

Elektriciteitswerken – veilig en vakkundig

Nieuwbouw, renovatie of herstelling? Jouw elektriciteit is in goede handen.

Elektriciteit: we kunnen niet zonder. Haast alles wat we dagdagelijks gebruiken, werkt op elektriciteit. Het is dan ook enorm belangrijk dat de elektriciteit in je woning veilig en conform is én aangepast aan de noden van vandaag.

Nieuwbouw

Een overzichtelijk en weldoordacht elektriciteitsplan is een belangrijk onderdeel van je nieuwbouwwoning. Dankzij het ‘blanco blad’ waarmee we in nieuwbouwprojecten aan de slag gaan, ontwerpen en installeren we een volledig geïntegreerd en geoptimaliseerd elektrisch systeem dat perfect past bij jouw woonwensen. Vandaag zijn de meeste elektrische installaties in nieuwbouwprojecten volledig afgestemd op de installatie van zonnepanelen, een warmtepomp en een laadpaal voor een elektrische wagen.

We leggen de leidingen, installeren de zekeringskast en plaatsen de stopcontacten en schakelaars. Kortom, we zorgen van A tot Z voor de elektriciteitsuitrusting van jouw droomwoning. Bovendien zorgen we ook voor de verplichte elektriciteitskeuring wanneer de werken zijn afgerond.

We zorgen van A tot Z voor de elektriciteitsuitrusting van jouw droomwoning.

Renovatie

Voeg je een extra verdieping of bijgebouw toe aan je huis? Breek je een muur uit? Wens je je badkamer te vernieuwen of ga je ineens voor een totaalrenovatie? Volgens de regels van de kunst verleggen we de elektrische leidingen of plaatsen we nieuwe. Ook (ver)plaatsen we stopcontacten en lichtpunten, zowel binnen als buiten. Verkoop je je woning? Dan brengen we alles in orde voor de verplichte elektrische keuring voor verkoop. Wist je overigens dat de elektrische keuring van je woning slechts 25 jaar geldig is? Voor bedrijven is dat zelfs maar 5 jaar!

Elektriciteitswerken bij renovatieprojecten zijn complexer dan bij nieuwbouwprojecten, maar verouderde systemen worden zo gemoderniseerd zodat ze opnieuw voldoen aan de noden van vandaag. Denk maar aan de installatie van zonnepanelen, een warmtepomp of een laadpaal.

De functionaliteit en de veiligheid van je woning zal dankzij vernieuwde elektriciteitsleidingen dus danig verbeteren. Na de werken zorgen we ook hier voor een elektriciteitskeuring.

Wist je dat: De elektrische keuring van je woning maar 25 jaar geldig is.

(Spoed-)herstellingen

Niets zo vervelend als een stroomstoring, kortsluiting of defecte zekeringkast. Geen zorgen: we depanneren je snel en met de glimlach. We kijken waar het probleem vandaan komt en voorkomen dat het opnieuw gebeurt. Defecten herstellen we vlot en vakkundig.

Dankzij Sven Verheyden ben je verzekerd van een snelle interventie bij dringende problemen.

  • Diagnose en preventie
    Sven lokaliseert niet alleen de oorzaak van het probleem, maar geeft ook advies over hoe toekomstige problemen voorkomen kunnen worden.
  • Vakkundige herstellingen
    Kleine reparatie of een complex probleem: geen klus is Sven te veel.
  • Snelle beschikbaarheid
    In noodgevallen is het vinden van snelle en deskundige service essentieel maar niet eenvoudig. Sven zorgt er daarom voor dat hij snel ter plaatse is.

We depanneren je snel en met de glimlach.

Integratie met duurzame technologieën

Overweeg je zonnepanelen, een warmtepomp of een laadpaal? Prima keuze! Op die manier draag je absoluut je steentje bij aan een duurzamere, schonere samenleving.

Vermoedelijk zal de aanschaf van deze zaken van invloed zijn op je elektriciteitsvoorziening. Naast de plaatsing van duurzame systemen bekijken we ook graag de conformiteit van je elektrische installatie en passen ze aan indien nodig. Ook wat de keuze voor domotica betreft, bekijken we graag samen de mogelijkheden. Wist je trouwens dat domotica niet enkel is weggelegd voor nieuwbouw? Dankzij Sven Verheyden integreer je vandaag slimme domotica in élke woning.

Merken waarmee we werken

 

Niko Home | Qbus | Loxone | Duotecno | …

Andere werken aan je woning?

Naast elektriciteitswerken helpen we je ook graag met andere werken in, aan of rond je woning. Nieuw sanitair of een airco nodig? Of heb je een andere specifieke vraag? We luisteren graag naar je verhaal