0471 01 79 47 eb.nedyehrevnevs@ofni

Sanitair

Quooker en Cube

De nieuwste revolutie in keukenland is de Quooker.

Koud, warm én kokend water uit één kraan! Geen extra waterkoker of fluitketel meer op jouw werkblad. Met de Quooker bespaar je veel tijd want je pasta, groente of eitje kan meteen de pan in. De kranen hebben ingebouwde veiligheidsfuncties die je beschermen tegen verbranden. Bovendien zijn ze in hoogte verstelbaar: handig voor je hoge potten.

Combineer je je Quooker met de Cube? Dan tap je zelfs gekoeld (bruis)water rechtstreeks uit je keukenkraan. Dat is milieuvriendelijk en jij hoeft niet meer te sjouwen met al die zware flessen.

Professionele herstellingen en installatie van jouw sanitair

Er zijn zo van die karweitjes in je keuken, badkamer of toilet die maar blijven aanslepen. Omdat je geen tijd hebt of niet over het juiste gereedschap beschikt.

We helpen je graag uit de nood. Professioneel en met het gepaste materiaal. Laat je herstellingen en installaties met een gerust hart aan ons over.

Enkel voorbeelden van onze sanitaire werken:

herstellen van je lekkende kraan

kranen verplaatsen of een extra kraan in je garage, berging of buiten installeren.

je staande toilet vervangen door een hangtoilet

een massage- of regendouche installeren

handenwasser installeren bij je wc

Ook interessant voor jou: badkamerrenovatie en douchecabines

Andere werken aan je woning?

Naast sanitair helpen we je ook graag met andere werken in, aan of rond je woning. Heb je een specifieke vraag? Neem gerust even contact met ons op. We bekijken graag wat we voor je kunnen betekenen.