0471 01 79 47 eb.nedyehrevnevs@ofni

Douchecabines

Van bad naar douche op 1 dag

We starten in de ochtend aan en in de avond douche je al in je nieuwe cabine . Is je douche verouderd , verweerd of heb je vochtproblemen? De douchecabine biedt de perfecte oplossing.

De onderhoudsvriendelijke de cabine is opgebouwd uit verstevigde glazen wanden. Die monteren we siliconenvrij en werken we netjes aan op bestaande wanden en vloer, met een minimum aan stof en breekwerk . Alle andere zaken in je badkamer blijven behouden.

Merk waarmee we werken: Kinedo

Tip: Ben je 65+ of heb je een zorgbehoefte? We bekijken met jou of je in aanmerking komt voor een aanpassingspremie.

Douchecabines voor senioren en zorgbehoevenden

Zowel voor senioren als voor mensen met een zorgbehoefte is de cabine een waar geschenk. Wij richten hem volledig in volgens jouw behoefte; met bijvoorbeeld handvaten en een stoeltje.

De cabines zijn in diverse afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar. Dus is je bad niet meer functioneel? Dan breken we het uit en plaatsen nog dezelfde dag een douchecabine.

Wil je in een andere ruimte makkelijk en snel een douche plaatsen? Zolang er een afloop en een wateraansluiting in de buurt zijn, bekijken we graag de mogelijkheden. Vaakvoorkomende plaatsen voor douchecabines zijn garage, bijkeuken, poolhouse …

Douchecabine: veilig, waterdicht en overal inzetbaar

Een douchecabine heeft vier wanden en is een stevige, volledig afgesloten ruimte. Het douchewater blijft dan ook mooi daarbinnen. Daarom is de douchecabine vrijwel overal te plaatsen. Zowel binnen als buiten.

Met de jaren wordt het voor velen moeilijker om over de wanden van het bad te stappen. Dat leidt tot onveilige situaties. Een douchecabine is dan de ideale oplossing.

Andere werken aan je woning?

Naast douchecabines helpen we je ook graag met andere werken in, aan of rond je woning. Heb je een specifieke vraag? Neem gerust even contact met ons op. We bekijken graag wat we voor je kunnen betekenen.